3. ročník Dne se sousedy

Tak tohle byla jízda! Ať už jste s námi jeli celý den nebo naskočili během dne, doufáme, že jste si to užili stejně jako my. 🙂
Je za námi 3. ročník Dne se sousedy. Mezinárodní, sportovně kulturní akce, nad kterou převzal záštitu hejtman Pardubického kraje Martin Netolický. Jsme rádi, že naše pozvání proměnili v aktivní účast i naše partnerské obce z polské gminy Dzierzoniow, slovenské Liptovské Tepličky i ukrajinského Velkého Berezného.
Den se sousedy – den plný sportu, dobré zábavy, setkání, pestrého výběru jídla a pití,..a když Vás podrží i počasí (ano i přes mírný večerní deštík) nechcete být v ten DEN jinde než TADY!
Děkujeme všem hostům odpoledního a večerního programu. Byli jste skvělí! 😍
Děkujeme sponzorům, kteří tuto akci podpořili. Děkujeme!
Za organizací této akce stojí neskutečné množství místních lidí.. – místní spolky, Radek Roller a pracovníci obecní čety, Jan Růžička a Ivana Hamplová, výjezdová jednotka sboru dobrovolných hasičů Dolní Čermná, Martin Hrdina , Jirka Tomiška a mnoho dalších. Každému jednomu patří velké DÍKY!
Děkujeme za Vaši hojnou účast. Bylo Vás tu více než 1000 !
Zachovejte nám přízeň a na 4. ročníku Dne se sousedy na viděnou!
12 kilometrů v nohách a „plný „foťák nezapomenutelných zážitků. Děkujeme Ludmila Ešpandrová za fotky z tohoto dne.
Katka Veselá
Wohnout Queenmania Martin Matějíček Lukáš Pavlásek QUIZ rocková kapela Martin Matějčík Balestra Jitřenka Dolní Čermná folklore dance group Czech republic DC DANCE Dolní Čermná Divadlo KUFR Band Brass Company a Drumzilla ZUŠ Jindřicha Pravečka Lanškroun Dolče Baby, Lesy ČR, s.p. , Lesní správa Lanškroun, Policie ČR -KŘP Pardubického kraje, Tom Lehký HZS Pardubického kraje

Komentáře jsou vypnuty.