Už v neděli

Rádi bychom Vás pozvali už tuto neděli k nám na areálu na 7. ročník Běhu přes Červený vrch.

K běžeckým závodům série ISCAREX jsme před pár lety přidali i Lidový charitativní Běh pro Vašíka z Letohradu, který se narodil s nemocí motýlích křídel. Svoji účastí a podporou nám dáváte najevo, že toto spojení smysl má. Děkujeme.

Dětské závody startují už v 10.00 hod. Konec registrace pro děti je v 9.30 hod. Na všechny dětské závodníky čeká v cíli sladká odměna.

Po doběhnutí dětských závodů budeme losovat tombolu ze všech dětských účastníků. Tak určitě neodcházejte. Poté bude vyhlášení dětského závodu.

Hlavní závod odstartujeme ve 12.00 hod.

Po doběhnutí posledního závodníka hlavního závodu odstartujeme Lidový běh. Registrovat se na tento běh nemusíte. Stačí, když dobrovolné startovné vhodíte do kasičky, postavíte se v cca 13 hod na startovní čáru a proběhnete se s námi k Myslivecké chatě. Po doběhu do cíle dostanete „vstupenku“ do tomboly.

Podpořit Vašíka a přispět rodině na ošetřující materiál a další pomůcky budete moci několika způsoby.

– účastí v lidovém běhu v cca 13.00 hod. Startovné je dobrovolné a vkládá se do kasičky před startem lidového běhu. Trasa povede k Myslivecké chatě a zpět, délka 2 km. Nejde o závody! Každý svým tempem, dle svých možností. (losování tomboly)

– dobrovolným příspěvkem do kasičky u biatlonové střelnice. Pod přístřeškem vedle občerstvení na Vás budou čekat biatlonisté z Letohradu a budete si moci vyzkoušet střelbu na laserové biatlonové střelnici.

– dobrovolným příspěvkem do kasičky u prezentace závodu

Přijďte si zaběhat, pobýt a podpořit dobrou věc.

Aktivní

Komentáře jsou vypnuty.